Προτάσεις εκδρομών

Spend a wonderful day enjoying several kinds of pleasure.

 

ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Αρχάριοι και έμπειροι δύτες αφαιθείτε στη μαγεία του απέραντου γαλάζιου.
Συνδιάστε το θαλάσσιο ταξίδι σας εξερευνόντας και το βυθό της θαλασσας και μαγευτείτε από το θησαυρό που κρύβει.
αρχάριοι δύτες.Συνδυάστε το ταξίδι σας με ένα από τα πρόγραμματα κατάδυσης που θα σας παρέχει έμπειρος συνεργάτης μας.
έμπειροι δύτες. Επισκεφθείτε διαφορετικά καταδυτικά σημεία.Κάντε ιστιοπλοία, αγκυροβολείστε κοντά στο σημείο και διανυκτερεύστε όπου επιθυμείτε, με ένα από τα σκάφη της μας. Δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Περάστε μια υπέροχη ημέρα συνδυάζοντας γαστρονομικές εν πλω.
Μετατρέψτε το ταξίδι σας σε μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων. Γευτείτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από τα “χεράκια της μαμάς” και ταξιδέψτε σε μαγευτικούς προορισμούς.
Σε αυτό το ταξίδι έχετε την ευκαιρία να γευτείτε το μενού της επιλογής σας αφού μπορείτε να το επιλεξετε από πρίν. Συνταγές βασισμένες στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα μαγειρεμένες με μεράκι. Συνοδεύστε το γεύμα σας με υπέροχο κρασί και σαλπάρουμε για τις ανοιχτές θάλασσες!

ΨΑΡΕΜΑ

ένας τρόπος να κάνετε το χρόνο σας στη θάλασσα παιχνίδι!
Η συρτή αφρού είναι ο ιδανικός τρόπος ψαρέματος με ιστιοπλοϊκό σκάφος. Αφήστε το δόλωμα να πλέει μαζί σας και απολαύστε στο δείπνο σας φρέσκο ψάρι.

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Απολαύστε τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας με το αγαπημένο σας ταίρι σε ένα μοναδικό ταξίδι μόνο για δύο!
Οργανώστε το μήνα του μέλιτος με το αγαπημένο σας ταίρι και σαλπάρετε σε μαγευτικούς προορισμούς. Επιλέξτε μαζί μας έναν από τους αγαπημένους σας προορισμούς ή αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε βάση της δικής μας εμπειρίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ζήσετε μοναδικές στιγμές στα πρώτα βήματα του καινούργιου σας βίου.BOOK NOW