Ημερήσια κρουαζιέρα
στο νησί της Δήλου
και στη Ρήνεια

Μία αξέχαστη κρουαζιέρα που συνδυάζει τις ιστορικές διαδρομές της Δήλου με την ομορφιά των ελληνικών νησιών και θαλασσών.

Ηλιοβασίλεμα
στη Μύκονο και τη Δήλο

Sail the sunset!
Ξεκινώντας από τον Άγιο Ιωάννη ταξιδέψτε προς τις Νότιες παραλίες της Μυκόνου, κολυμπήστε σε μία από τις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού, το Super Paradise.

Ιδιωτική κρουαζιέρα

Οργανώστε τη μέρα σας εν πλω μόνο με τους αγαπημένους σας. Νοικιάστε ένα από τα σκάφη μας για μια ή περισσότερες ημέρες και ελάτε να χαράξουμε μαζί το θαλάσσιο μονοπάτι σε μια κρουαζιέρα που θα αξίζει να θυμάστε.

Εβδομαδιαία κρουαζιέρα στις Κυκλάδες

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων. Ο,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελλάδα σε έναν επισκέπτη τη περίοδο του καλοκαιριού είναι ο ήλιος, η θάλασσα και τα παραδοσιακά νησιά της.

Eξατομικευμένο ταξίδι με πανιά

Η απόλυτη εμπειρία στα ελληνικά νησιά. Μοναδικοί προορισμοί και υπέροχες θάλασσες σας περιμένουν σε αυτήν την εβδομαδιαία κρουαζιέρα στα νησιά των Κυκλάδων. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στα καλύτερα σημεία της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον ήλιο και τα νησιά.

BOOK NOW